Over mij

Blogger. Grafisch vormgever. DTP’er.

Hallo! Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Je wilt vast weten wie achter de schermen zit. Mijn naam is Mariska, ik ben 29 jaar en ik houd erg van creatief bezig zijn. Daarom ben ik deze blog gestart. In 2015 had ik al een blog gehad, maar uiteindelijk besloot ik daarmee te stoppen omdat het te gek werd. Ik hoop hier mijn creatieve ei kwijt te kunnen.

Je zult niet alleen creativiteit zien, maar ook verhalen lezen over reizen, lifestyle onderwerpen en nog veel meer. Ik houd een bullet journal bij en daar steek ik graag al mijn creativiteit en liefde in. Dit wil ik ook met jullie delen.

Disclaimer: Misschien dat je een keer een spelling verkeerd ziet, ik zou het heel erg fijn vinden dat je mij op een nette manier erop wijst als er iets fout is. Ik ben namelijk niet perfect in taal en dat is niemand niet. Ik heb namelijk niet altijd iemand bij me die even mijn spelling kan controleren. Ik zou het niet tof vinden om mijzelf terug te vinden op één of andere forum. Je mag hiervoor ook het contactformulier invullen.

Wil je samenwerken?

Wat leuk dat je interesse hebt om samen te werken! Dat vind ik een grote eer en zal het product dan ook 100% eerlijk reviewen. Eerlijkheid vind ik namelijk erg belangrijk voor mijn lezers. Ik besteed veel aandacht en liefde in iedere foto die ik maak en probeer de producten zo goed mogelijk realistisch in beeld te krijgen. Mocht je meer willen weten en mijn statistieken willen in zien, neem dan contact op!